MARDİN / DARGEÇİT - Dargeçit Anadolu Lisesi

Değerli Öğrencilerimiz ve Velilerimiz:

İlçemizdeki her kademedeki öğrencilerin kitap okuyarak düşünce eğitimini desteklemek, akıcı konuşma, etkili yazma, yorumlama gibi becerilerini geliştirmek, Öğrencilerimizin Türkçeyi doğru ve etkili kullanmalarını sağlamak, okuduğunu anlama ve anlatmalarını, akıcı ve etkili konuşmayı, yazım kurallarına uygun yazma becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacı ile İlçemizde uygulanmakta olan Dargeçit Akademik Eğitim Projesi (DAEP) etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan "Geleceğimiz İçin Kitap Okumalı Projesi"  başlatılmıştır.

İlkokul, Ortaokul ve Liselerde 31 Ekim 2022-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında üç yıl boyunca yürütülecek olan "Geleceğimiz İçin Kitap Okumalı Projesi"nin  sunumu ve şartnamesi aşağıda paylaşılmıştır.