MARDİN / DARGEÇİT - Dargeçit Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Planlama

Değerli öğrenci, öğretmen ve velilerimiz:

29.04.2024 Tarihinden İtibaren Geçerli Haftalık Ders Programı aşağıda paylaşılmıştır.

Değerli öğrenci, öğretmen ve velilerimiz:

04.03.2024 Tarihinden İtibaren Geçerli Haftalık Ders Programı aşağıda paylaşılmıştır.

Değerli öğrenci, öğretmen ve velilerimiz:

11.12.2023 Tarihinden İtibaren Geçerli Haftalık Ders Programı aşağıda paylaşılmıştır.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz:

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yazılı Sınav Takvimi aşağıda paylaşılmıştır. Yazılı sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu takvime uygun hazırlanmış olup ilan edilen ortak sınav tarihlerine göre planlanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sonradan alınacak kararlar doğrultusunda gerekli düzeltmeler yapılacaktır.

Değerli öğrenci, öğretmen ve velilerimiz:

18.09.2023 Tarihinden İtibaren Geçerli Haftalık Ders Programı aşağıda paylaşılmıştır.